Κόστος Προγράμματος

Το Κόστος Παρακολούθησης ανέρχεται στα 300€ και ρυθμίζεται σε δυο δόσεις.

Εκπτωτικές κατηγορίες επιμορφούμενων έργου «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων».

Η παρακάτω ανακοίνωση θα είναι εμφανής για 1 μήνα 

"Νέα εκπτωτική πολιτική έχει τεθεί σε εφαρμογή από τις 24/02/2021. Όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον από αυτήν την ημερομηνία και έπειτα, θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις παρακάτω εκπτώσεις. Ευνόητο είναι ότι όσοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον σε προγενέστερη από τις 24/02/2021, έχουν το δικαίωμα να αξιοποιήσουν την παλαιά εκπτωτική πολιτική ως έχει ανακοινωθεί."


1. Αρχικό κόστος επιμόρφωσης γενική κατηγορία 300€
2. 225€ για ανέργους, απόφοιτους του Παντείου Πανεπιστημίου και για Άτομα με Αναπηρία, με ποσοστό αναπηρίας 50% και πάνω.
3. 225€ Εφάπαξ προεξόφληση ποσού
4. 225€ Μαζικές εγγραφές σε ομάδες των 5 ατόμων
5. 225€ για όλους όσοι παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει έως και 18 μήνες από την έναρξη του παρόντος οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου.
6. 150€ για εργαζόμενους του Παντείου Πανεπιστημίου, ανεξαρτήτως της μορφής απασχόλησης σε αυτό και μέχρι 2 θέσεις ανά 40 εκπαιδευόμενους, με την προϋπόθεση ότι, κατά το διάστημα διεξαγωγής του Προγράμματος και μέχρι την ολοκλήρωσή του, η σύμβαση εργασίας τους δεν έχει λήξει.

 

Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν εφόσον κατά την περίοδο εγγραφής σας ανήκετε σε μία από τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Επιστροφή διδάκτρων ΜΟΝΟ στην περίπτωση, που με υπαιτιότητα του φορέα, ακυρωθεί το σεμινάριο. Μετά την εγγραφή σας, καμία αίτηση επιστροφής διδάκτρων δεν εξετάζεται ούτε αξιολογείται. Τα δίδακτρα δεν χάνονται. Μπορείτε να τα αξιοποιήσετε σε επόμενο κύκλο σεμιναρίου του ίδιου θεματικού τίτλου.

 

*Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν ένα ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο, διάρκειας 100 ωρών, αξίας 175€, με τίτλο: «Οργάνωση & σχεδιασμός διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους»

 

Υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών

Αίτηση & δικαιολογητικά συμμετοχής:

  • Αίτηση εγγραφής ηλεκτρονικά
  • Απλή φωτοτυπία ταυτότητας
  • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  • Αποδεικτικό κατάθεσης διδάκτρων ή προκαταβολής (θα σας αποσταλούν οδηγίες και Τραπεζικός Λογαριασμός μετά την ηλεκτρονική εγγραφή σας στο mail σας)
  • Αντίστοιχο δικαιολογητικό για κάθε κατηγορία ειδικής έκπτωσης

 

Τρόπος υποβολής δικαιολογητικών (επιλέγετε έναν από τους 3 τρόπους):

  • Ηλεκτρονικά με σκαναρισμένα τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
  • Με αποστολή φακέλου με τα δικαιολογητικά στην διεύθυνση: EASY-EDUCATION, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 5, 59100, ΒΕΡΟΙΑ, 2311110186
  • Αποστολή μέσω Fax: 2103009704